Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

Birkenstock

BIRKENSTOCK sandaalit edustavat erinomaista mukavuutta, korkeaa toimivuutta ja poikkeuksellista laatua. Laatu on seurausta huolellisesti valituista, korkealaatuisista materiaaleista, jotka on valmistettu kestävistä lähteistä ja joita käsitellään heidän brändilleen tyypillisesti vaativissa olosuhteissa.

BIRKENSTOCK on maailmanlaajuinen brändi ja se kuuluu viiden suurimman maailmanlaajuisen jalkinebrändin joukkoon. Se on myös yksi tunnetuimmista saksalaisista tuotemerkeistä maailmassa. Tämä noin 3000 työntekijää työllistävä perheomisteinen, kuudennen sukupolven perheyritys on myös Saksan jalkinealan suurin työnantaja.

Birkenstock luo tuotteita, jotka helpottavat ja parantavat heidän asiakkaidensa elämää. Päätuotteenaan heillä on on ainutlaatuinen, anatomisesti muotoiltu pohjallinen. BIRKENSTOCK keksi jalkapohjan ja on myös muokannut nykyään niin yleisen termin kuin “pohjallisen” merkityksen. Pohjallinen ei ole vain ainutlaatuinen, vallankumouksellinen tuotekonsepti, joka avasi tien täysin uusille markkinoille, se on myös perusidea ja vertailukohta kaikelle heidän toiminnalleen. Nyt ja tulevaisuudessa.