Ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille

Vintro

Vintro on suomalainen jalkinevalmistaja. Vintro on saanut Design from Finland -merkinnän, joka takaa, että tuote on valmistettu ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjälähtöisesti. Jalkinesuunnittelussa ajatuksena on pitkäikäisyys, ajattomuus ja kestävyys, sekä Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin sopivuus.

Vintron nahat tulevat valvotuilta LWG-sertifioiduilta nahkatehtailta Euroopasta (LWG on kansainvälinen voittoa tavoittelematon järjestö, jonka tavoitteena on kehittää kestävää nahkateollisuutta sekä sen ympäristövaikutuksia ja vaastuullisuutta). Mallistossa myös kasviparkittua nahkaa (valmistusprosessi kromiparkitusta ystävällisempi). Lisäksi he käyttävät jalkineissaan luonnonmukaista villaa sekä puuvillaa kengännauhoissa. Toistaiseksi jalkineissa on käytössä kontaktiliima, joka on välttämätön kestävän kengänpohjan valmistamisessa. Kenkälaatikot ovat kierrätyskuitua.

Vintron jalkineet valmistetaan arvostetussa portugalilaisesta perheyrityksessä, jossa suunnittelu vierailee säännöllisesti vankan luottamussuhteen ja laadun takaamisen merkeissä. Jalkineiden viimeistely tapahtuu käsin. Portugali on tunnettu kengänvalmistusmaana huippuluokkaisesta osaamisesta ja vahvoista käsityöperinteistä.